• Krijnen Keukens
  • Krijnen Keukens
  • Krijnen Keukens
  • Krijnen Keukens
  • Krijnen Keukens

Futsal My-Cars Roselies - KK Malle-Beerse

(15-11-2019)

Vrijdag gaat KK Malle-Beerse op bezoek bij Futsal My-Cars Roselies.  

Bij KK Malle-Beerse waren Didi en Ait Salah afwezig wegens blessure. Ook doelmannen Dupont en Meyers lagen nog in de lappenmand zodat youngster Seppe De Beuckelaar zijn tweede wedstrijd op het hoogste niveau startte.

Roselies is een ploeg waar Malle het steeds moeilijk tegen heeft. Toch kwam Malle in de zesde minuut op 0-1 na een mooie aanval die afgerond werd door Nesen. Lang duurde de pret niet. Binnen de minuut moest ook De Beuckelaer zich voor de eerste keer omdraaien. Via een vrijschop kegelde Achenteh nog wel de 1-2 op het bord ,maar dan vond Ayoub het welletjes. Binnen de kortste keren keken onze jongens tegen een 4- 2 achterstand aan. Bouzambou leek nog wat hoop in de Malse rangen te brengen door in de laatste minuut van de eerste helft de aansluitingstreffer te maken. Doch, deze hoop bleek van korte duur. Ayoub knalde "on the buzzer" de 5-3 op het bord. Dat was een serieuze opdoffer.

Coach Belmans wees zijn troepen tijdens de rust fors op hun taken. Malle kwam dan ook scherper uit de kleedkamer, maar scoren lukte niet. Integendeel, het was Roselies dat de voorsprong nog kon uitdiepen. Dan maar alles of niets! Malle koos de kaart van de vliegende keeper. Kasmi en Achenteh konden scoren. 6-5. De bibberende supporters van Roselies zagen de bui al hangen. Gelukkig voor hen werden de twee open kansen in de laatste minuut gemist en moesten onze jongens de lange terugrit zonder puntengewin aanvatten. Jammer. Hier zat veel meer in.

 

De beloften hebben hun wedstrijd gewonnen op Roselies 5-6
De eerste helft waren onze gasten het gevaarlijkste met doelpunten van Adalla, Van Alsenoy en Smets.
In de tweede helft werd het 3-3.  Toch wist Van Looveren Malle weer op voorsprong te brengen 3-4. Roselies er weer over 5-4.
Het spannenste werd het nadat de klok op de laatste minuut stond.   Hoekschop snel genomen Van Looveren binnen 5-5 nog niet gedaan Roselies met vliegende keeper Van Looveren snoepte de bal af 5-6.  Knap proficiat boys.