• Krijnen Keukens
  • Krijnen Keukens
  • Krijnen Keukens
  • Krijnen Keukens
  • Krijnen Keukens

Beker van Belgie : ZVK Alken - KK Malle-Beerse 2-13

(18-10-2019)

Volgende vrijdag speelt KK Malle-Beerse zijn tweede wedstrijd om de Belgische beker.  Het gaat op bezoek bij tweedeklasser ZVK Alken.  De limburgse club doet het in de competitie belabberd.  Ze staan helemaal onderaan met nul punten uit vier wedstrijden en een doelsaldo van 8-35.  

Malle was veel te sterk voor deze tweedeklasser. Du Pont Pieter-Jan raakte tijdens de opwarming geblesseerd en zo kon De Beukelaar Seppe zijn officiële debuut maken als doelman van de eerste ploeg.
Het werd nooit een echte wedstrijd. Na 5 minuten keek de thuisploeg al tegen een 1-3 achterstand aan na goals van Bouzambou, Belhaj en VanHolst. Malle maakte er een gezondheidswandeling van en de rust werd bereikt met een 1-8 stand. Een ideale start voor onze jonge goalie die zich toch een aantal keer kon tonen.
Na de rust kon Alken even gelijke tred houden en kwamen ze zelfs tot scoren. Dat was het sein voor onze jongens om terug een tandje bij te steken. Ze tikten de moegestreden Alkenaren meermaals helemaal het bos in tot er de (niet eens overdreven) 2-13 eindstand op het bord preikte. Ook de twee scheidsrechters verzorgden mee het spektakel met een paar onnodige en onbegrijpelijke beslissingen.

Doelpunten Malle

Bouzambou 4
Belhaj 3
Hadri en Haid El Assiri 2
Kasmi en Achentech 1